HÍRLEVÉL

Íratkozz fel hírlevelünkre!

Kérdezz bátran!

EMAIL: info(kukac)irobi.hu
INFOLINE: (+36) 20-599-9207

Felmosó - Feltörlő robotok
 
Braava 390 Turbo Braava jet 240
109.699 Ft
Részletek Részletek
Körülbelül a 15. századra nyúlik vissza, amikor az emberek felfedeztek a felmosó és seprű adta takarítási lehetős egeket. Napjainkban mar egyretöbben döntenek a takarításban az iRobot Braava jet 240 és Braava 390 Turbo padlótörlő robotok mellett. A robottechnologiában szakértő iRobot cég egyre nagyobb teret, hódit takarítórobotjaival a háztartásokban. A robotok biztosítja a tökéletesen tiszta padlót, mindezt látványosan és egyszerűen. 
Több, mint 3 év fejlesztői munka és több millió dollár befektetés eredményeként születtek meg az új, teljesen újratervezett felmosó robotok. Búcsút mondhat a kézi felmosásnak, mert megérkezett a felmosó és feltörlő robotjaink a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítják.
 OKOS - EGYSZERŰ - TISZTA
 
Az iAdapt 2.0 navigációs rendszer hatékonyan elér a nehezen takarítható felületekre is. Braava jet könnyen meghatározza helyét a szobában, kifejezetten figyelve azon helyekre, melyeken még nem takarított. A takarítás befejeztével visszatér arra a helyre, ahol azt elkezdte.


 
A Braava jet kompakt kialakításának és zökkenőmentes iAdapt 2.0 navigációjának köszönhetően alaposan tisztít minden kemény padlófelületet, még a nehezen elérhető helyeken is. Braava jet automatikusan kiválasztja a tisztítófejnek megfelelő takarítási módot, csak nyomja meg a CLEAN. gombot. A precíziós szórófejnek és a rezgő törlőfejnek köszönhetően a Braava jet hatékonyan távolítja el szennyeződéseket.

 

Braava felmosó - feltörlő robotok

Tökéletes tisztaság
Könnyű kezelhetőség
Halk takarítás
Gyors töltés
 
Akár korán reggel megkezdheti a takarítást a Braava-val, senkit nem fog felébreszteni vele. Fontos tudni, hogy a Braava nem porszívó, hanem egy robot száraz és nedves törlő funkcióval kiegészítve, amelynek köszönhetően, mikroszálas anyaga segítségével felszedi az összes port, hajszálakat, állatok elhullott szőrszálait. A porszívóval ellentétben, szívóerő nélkül dolgozik. Kerekei egy halk, elektromos motort használva forognak, így marad a Braava munkája csendes.
Braava 390 Turbo

   
Okos, egyszerű és tiszta - ez az új Braava jet. Kompakt padlótörlő robot konyhákhoz, fürdőszobákhoz és más szűk helyekhez. Ha gyorsan és hatékonyan szeretné a padlóját feltörölni, akkor a Braava jet kitűnő választás.
Braava jet 240

   
 
VIGYE HAZA ÉS PROBÁLJA KI DÍJMENTESEN!

Bemutatótermünkben megnézheti, sőt haza is viheti termékeinket!

Bemutatótermünk címe: 1123 Budapest, Győri út 3.


MIT NYÚJTUNK ÖNNEK?

VEVŐSZOLGÁLAT
DÍJMENTES KIPRÓBÁLÁS
SZERVÍZSZOLGÁLTATÁS

DÍJMENTES KISZÁLLÍTÁS
30 000 Ft FELETTI RENDELÉSNÉL

@2015 irobi.hu - Minden jog fenntartva! email: info(kukac)irobi.hu Webáruház Szállitás ÁSZF Kapcsolat Impresszum Designed and created by Adamic