HÍRLEVÉL

Íratkozz fel hírlevelünkre!

Kérdezz bátran!

EMAIL: info(kukac)irobi.hu
INFOLINE: (+36) 20-599-9207

Ingyenes kipróbálás

Ingyenes kipróbálásPróbálja ki otthonában díjmentesen háztartási robotjainkat!

Győzödjön meg róla, hogy robotporszívóink milyen nagy segítséget jelentenek Önnek a mindennapokban! 

Megismerheti működésüket, pontosan láthatja, hogy milyen egyszerűen illeszkednek be otthonába professziális tisztító robotjaink, Ön észre sem veszi miközben dolgoznak, csak az elvégzett munkájukban lelheti örömét.

 
 
                                                         
 

Otthonában megfigyelve robotporszívóinkat, meggyőződhet róla, hogy milyen kíméletesen bánik kedvenc berendezési tárgyaival vagy akár háziállítaival. A tapasztaltak segítségével munkatársaink segítenek kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb típust és kiegészítőket, melyek aztán hosszú távon kiszolgálják az Ön igényeit.
 
 

 

Ehhez nem kell mást tennie mint eljönni bemutatótermünkbe, mi pedig napokra a rendelkezésére bocsátunk egy robotporszívót teljesen dímentesen, hogy kötelezettségek nélkül ismerkedhessen meg a takarítást forradalmasító iRobot technológiával.

Amennyiben érdekli ez az egyedülálló kipróbálási lehetőség, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és mi tájékoztatjuk Önt a részletekről és a rendelkezésre álló eszközökről!


 
@2015 irobi.hu - Minden jog fenntartva! email: info(kukac)irobi.hu Webáruház Szállitás ÁSZF Kapcsolat Impresszum Designed and created by Adamic