HÍRLEVÉL

Íratkozz fel hírlevelünkre!

Kérdezz bátran!

EMAIL: info(kukac)irobi.hu
INFOLINE: (+36) 20-599-9207

Kiegészítők

 
Háztartási robotjainkhoz a legkülönfélébb kiegészítőket kináljuk, legyen szó robotporszívóról, felmosó vagy feltörlő robotokról. Biztosítjuk minden kopó és időszakosan cserélendő alkatrészt, valamint azon kiegészítőket is melyekkel plusz funkciókra tehet szert. Minden nálunk kapható kiegészító egyenesen a gyárból érkezik, hibátlan minőségben és garanciával, hogy Ön a legtovább élvezhesse készülékét. Bármilyen kérdése van, állunk rendelkezésére, hogy megtalálja a legmegfelelőbb alkatrészt vagy azt a kiegészítőt mellyel újabb lehetőségek nyílnak meg Ön előtt a a háztartási robotok világában.
 Alkatrészek, kiegészítők széles választéka, hogy robotjaink is
mindig a legjobb formában legyenek 
Gyári alkatrészek teljes választéka megvásárolható áruházunkban, legyen szó a legkisebb alkatrészektől a nagyobb részegységekig. Áruházunkból könnyedén, egyszerűen és költséghatékonyan pótolhatóak az időnként elkopó alkatrészek, melyek egyszerű cseréjével hosszan szolgálják Önt háztartási robotjaink. Számtalan olyan kiegészítő kapható áruházunkban melyekkel további lehetőségek nyílnak meg a felhasználásban, még jobban testreszabottá téve Önnek a kiválasztott robotot.


 

Kiegészítők, alkatrészek

Gyári minőség
Új funkciók
Gyors ügyintézés
Kedvező ár
Porszívó robotok
kiegészítői
    Felmosó és feltörlő robotok
     kiegészítői


        

 
VIGYE HAZA ÉS PROBÁLJA KI DÍJMENTESEN!

Bemutatótermünkben megnézheti, sőt haza is viheti termékeinket!

Bemutatótermünk címe: 1123 Budapest, Győri út 3.


MIT NYÚJTUNK ÖNNEK?

VEVŐSZOLGÁLAT
DÍJMENTES KIPRÓBÁLÁS
SZERVÍZSZOLGÁLTATÁS

DÍJMENTES KISZÁLLÍTÁS
30 000 Ft FELETTI RENDELÉSNÉL

@2015 irobi.hu - Minden jog fenntartva! email: info(kukac)irobi.hu Webáruház Szállitás ÁSZF Kapcsolat Impresszum Designed and created by Adamic