HÍRLEVÉL

Íratkozz fel hírlevelünkre!

Kérdezz bátran!

EMAIL: info(kukac)irobi.hu
INFOLINE: (+36) 20-599-9207

Robotporszívók
 
   
Roomba 605 Roomba 616 Roomba 651    
   
Részletek Részletek Részletek    
 
   
Roomba 866 Roomba 886 Roomba 980    
   
Részletek Részletek Részletek    

 


Az eddigi leghatékonyabb háztartási robot porszívó és a legelső a kategóriájában. Az új iRobot 800-as széria a takarítás minőségét még magasabb szintre helyezi. A készülék vákuum szívó hatása közel 50%-kal nőtt forradalmian új AeroForceTM technológiájának köszönhetően. Ötszörös szívó ereje mellett két tisztítófejjel is rendelkezik, amelyek egymással szembe forogva hatékonyan szívják fel a port, a durva szennyeződéseket és a legfinomabb szemcséket bármilyen típusú padlóról és szőnyegről. Mivel ezek a kefék minimális karbantartást igényelnek, még könnyebbé teszik a Roomba használatát az Ön számára. A Roomba 880-as további előnye, hogy sokkal halkabb elődeinél, kétszer olyan hosszú ideig bírja az akkumulátora és a portartálya is kétszer akkora. A töltőállomás egy beépített adapterrel rendelkezik. Ne sajnálja a pénzt otthonára és kényelmére. Vegyen egy új Roomba 880-at.
 Akár 50%-kal hatékonyabb porszívózás
 
Bemutatjuk a háztartási robot porszívók piacán létező, egyik leginnovatívabb fejlesztést. Ez az AeroForce rendszer, amely segítségével a porszívó robot vákuumszívó teljesítménye 50%-kal nőtt.


 
Az AeroForce tisztító fej, amely dinamikusan alkalmazkodik a tisztítani kívánt felülethez, legyen az padló, linóleum, csempe vagy szőnyeg. Csúcskategóriás porszívóink nagy kapacitású AeroForce portartálya, HEPA szűrője használatával még a legfinomabb porszemcséket is összegyűjti. A robot külön kijelzi, ha a portartály megtelt. Az AeroForce rendszer a levegőt a rotáló kefék közötti szűk résbe sűríti, ezáltal a kefék jelentősen felgyorsulnak. A korábbi modellekkel összehasonlítva szívó hatékonysága mintegy ötszöröse lett.

 

Roomba robotporszívók

Tisztaság bármikor
Felügyelet nélkül
Könnyű kezelhetőség
Széles választék
 
Kompakt, hatékony és mindenek fölött szorgos. Ez az iRobot Roomba 600-es robot porszívó. Ez a modell a legújabb navigációs és tisztító iAdapt rendszerrel, takarítás időzítővel, és 2x hosszabb élettartamú XLife akkumulátorral rendelkezik. Ez a belépő sorozat már technikailag továbbfejlesztett eszközöket tartalmaz úgy mint AeroVac, Dirt Detect és Antitangle, a SPOT üzemmód és sok más.
Roomba 600-as sorozat

   
   A Roomba 700-as sorozat tagjai remekül felszerelt porszívók. Már rendelkeznek kényelmes érintőgombos vezérléssel, akár két virtuális fallal, valamint takaritás időzítővel melyek megkönnyítik a takarítás szervezését. A technikai felszereltség magába foglalja a továbbfejlesztett adaptív tisztító fejet, Dirt Detect rendszert, 2. generációs AeroVac portartályt, magas hatékonyságú HEPA Type szűrőket, még több érzékelőt, valamint a tökéletességig fejlesztett iAdapt takarítási technológiát.
Roomba 700-as sorozat

   
          
Az új iRobot Roomba 800-as széria a takarítás minőségét még magasabb szintre helyezi. A készülék vákuum szívó hatása közel 50 %-kal nőtt forradalmian új AeroForce technológiájának köszönhetően. Ötszörös szívó ereje is kiegészül két tisztítófejjel, amelyek egymással szembe forogva hatékonyan szívják fel a port, a durva szennyeződéseket és a legfinomabb szemcséket bármilyen típusú padlóról és szőnyegről. MAximális tisztaság és kényelem az Ön otthonában kompromisszumok nélkül 
    Roomba 800-as sorozat   


 
VIGYE HAZA ÉS PROBÁLJA KI DÍJMENTESEN!

Bemutatótermünkben megnézheti, sőt haza is viheti termékeinket!

Bemutatótermünk címe: 1123 Budapest, Győri út 3.


MIT NYÚJTUNK ÖNNEK?

VEVŐSZOLGÁLAT
DÍJMENTES KIPRÓBÁLÁS
SZERVÍZSZOLGÁLTATÁS

DÍJMENTES KISZÁLLÍTÁS
30 000 Ft FELETTI RENDELÉSNÉL

@2015 irobi.hu - Minden jog fenntartva! email: info(kukac)irobi.hu Webáruház Szállitás ÁSZF Kapcsolat Impresszum Designed and created by Adamic