HÍRLEVÉL

Íratkozz fel hírlevelünkre!

Kérdezz bátran!

EMAIL: info(kukac)irobi.hu
INFOLINE: (+36) 20-599-9207

Szállítási feltételek

Szállítási feltételek


Szállítási cím
Budapestre és vidékre egyaránt szállítunk. Szállítási címként bármilyen cím megadható, a szállítási cím eltérhet a számlázási címtől is. Szállítási címként azt a címet érdemes megjelölni, ahol a vevő nagy valószínűséggel tartózkodik a szállítás várható időpontjában. A rendeléskor megadott szállítási címet utólag módosítani nem lehet!
 
Szállítási mód - vállalt határidő
Webshopunkban a megrendelt árut 3-4 munkanapon belül házhoz szállítjuk, amennyiben a megrendelt termékek raktáron vannak. Telefonon értesítjük, ha a rendelt termék bármelyike nincs raktáron.
 
Szállítási díj
Bruttó 30.000.- vásárlás esetén a szállítási költséget  webáruházunk állja, amennyiben a megrendelés értéke nem éri el ezt az összeget a szállítást Budapestre és vidékre azonos tarifával 1500.- bruttó áron vállaljuk. Utánvét esetén 490.- utánvét kezelési díjat számolunk fel, amelyet előreutalásnál nem kell a vásárlónak megfizetnie.
 
Szállító cég
A terméke(ke)t a Royal Futár Hungária Kft. segítségével juttatjuk el az Ön által megadott szállítási címre.
A szállító cég adatai:
Royal Futár Hungária Kft.
Központi telefonszám: 06 1 216 3606
 
Információ
IROBOTBOLT.HU vevőszolgálat
Központi telefonszám: 06 1 201 7048
 
A szállító cég csak munkanapokon, 8:00 és 18:00 óra között végzi a szállítást. A szállító cég nem vállalja, hogy telefonon értesíti Önt a szállítás pontos időpontjáról, ezért javasoljuk, hogy olyan címet és szállítási időpontot adjon meg, amelyen elérhető a szállítás idejében. Ha bármilyen oknál fogva a szállító nem találja Önt a megadott címen telefonon próbálja elérni, ezért kérjük adja meg a telefonszámát a regisztráció során.
 
Személyes átvételi lehetőség
A megrendelt terméket személyesen is átveheti a V.I.-Polysystem Kft. székhelyén 1123 Budapest, Győri út 3. hétköznap 8:00 – 18:00 között előzetesen történt egyeztetés alapján.
 
@2015 irobi.hu - Minden jog fenntartva! email: info(kukac)irobi.hu Webáruház Szállitás ÁSZF Kapcsolat Impresszum Designed and created by Adamic