Akció!

ROOMBA i7+

279.990Ft

A Roomba i7+ a Clean Base automatikus szennyeződésgyűjtő állomásnak köszönhetően önállóan kiüríti a portartályát, ami azt jelenti, hogy Önnek ezzel hetekig nem kell foglalkoznia.

Az egyedülálló iAdapt 3.0 navigációs rendszernek és az Imprint Intelligens Feltérképezésnek köszönhetően, a Roomba “i” sorozat robotja kiválasztja az ideális takarítási technológiát és útvonalat, hogy a legeldugottabb helyekre is eljusson. Így a Roomba képes kitakarítani bármekkora teret, annak nagyságától függetlenül. Mindezeken túl automatikusan üríti a portályát.

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: i755640 Kategóriák: ,

Ne szabjon határokat

Nincs határa a takarítandó felületnek. Minden típusú otthonban kiválóan megállja a helyét. Kitakarít nagyobb házakat, apartmanokat, kisebb lakásokat. Ha az akkumulátora takarítás közben merülni kezd, akkor a Roomba feltölti magát a dokkolóállomáson, majd ott folytatja a takarítást, ahol a töltés előtt abbahagyta.

AeroForce® takarítórendszer

Az iRobot Roomba robotporszívók szabadalmaztatott háromfokozatú takarítórendszerrel vannak ellátva. Az oldalkefe betereli a sarokból, szegély mellőt a port a gumikefékhez, mely szennyeződés az erős szívóerő hatására a portartályba jut.

Okos takarítás programozás

Az Imprint technológiával minden szobához beállíthat egy takarítási ütemezést az Ön igényeinek megfelelően. Beállíthatjuk, hogy a Roomba például megtisztítsa a konyha környékét a vacsora elkészítése után, vagy nagy sebességgel porszívózza a bejárat helyiségét, miután hazajött a munkából.

Clean Base™ automatikus szennyeződésgyűjtő

Élvezze ezt az utánozhatatlan kényelmet, amit az automatikus szennyeződésgyűjtő állomás nyújt A Roomba i7+ robotporszívó a Clean Base töltő- és szennyeződésgyűjtő állomással együtt lehetővé teszi, hogy Ön akár hetekre elfelejtse a porszívózást. Az állomás belsejében lévő eldobható szennyeződésgyűjtő zsák akár 30 alkalomnyi por és kosz tárolására alkalmas. A porgyűjtő használata gyakorlatilag lehetővé teszi, hogy Ön a porral egyáltalán ne érintkezzen és megakadályozza, hogy a por visszajusson a helyiségekbe. Az állomáson lévő kijelző azonnal jelez, ha porzsák cseréje szükséges.

iAdapt 3 szisztematikus navigációs rendszer

Az egyedülálló iAdapt 3.0 navigációs rendszernek és az Imprint Intelligens Feltérképezésnek köszönhetően, a Roomba i7+ robotporszívó kiválasztja az ideális takarítási technológiát és útvonalat, hogy a legeldugottabb helyekre is eljusson. Ennek köszönhetően a Roomba i7+ képes megtanulni a lakás térképét, és felismerni a helyiségeket. Az iRobot HOME applikációnak köszönhetően zónákra tudja osztani a lakást, meghatározhatja, hogy hol és mikor takarítson a robot.

Imprint™ Link kapcsolódási funkció a felmosó robothoz

Az egyedülálló Imprint ™ Link, kapcsolódási és feltérképezési funkciónak köszönhetőena Roomba i7 a Braava jet m6 felmosó robottal: ez azt jelenti, ha a porszívózás befejeződött, elindulhat a felmosás a lakásban. Így a teljes takarítást a robotok egymással szinkronban tudják végezni.

"A Roomba i7+ az Imprint Smart Mapping, okos feltérképezés technológiának köszönhetően teljeskörű vezérlést ad az Ön kezébe, hogy mikor és melyik helyiséget takarítsa ki."

További információk

Márka

Roomba

Még több infó

 • iAdapt 3.0 navigáció Imprint Okos Feltérképezésse
 • Határtalan tisztítandó felület
 • Automata portartály ürítés a CLEAN BASE állomáson
 • Imprint Link funkció – okos kommunikáció a Braava jet m6 felmosó robottal
 • Egyedülálló AeroForce háromfokozatú tisztítórendszer
 • Keep Out Zone, kizárt helyek funkció
 • Fejlett irányítás az iRobot HOME alkalmazásról
 • Okos takarítás programozás

iRobot HOME applikációról vezérelhető takarítás

Kényelmesen irányíthatja robotját okostelefonjával vagy táblagépével bárhonnan, például munkahelyéről vagy nyaralása közben. Csak nyomja meg a CLEAN gombot, és a takarítás elindul az otthonában. Az iRobot HOME alkalmazás számos további hasznos lehetőséget és fontos információt kínál.

A szennyeződések kifinomult érzékelése

A Roomba robotporszívó Dirt Detect szennyeződésérzékelővel felszerelt, ultrahangos és optikai érzékelők sokasága segít a robotnak, hogy a szennyezettebb helyeken aprólékosabban takarítson.

Antitangle, bogózódásmentesítő rendszer

Az iRobot robotjai tökéletesen alkalmazkodnak minden otthonhoz, így például az ANTITANGLE rendszer megakadályozza a zsinórokban és a szőnyegekben való elakadást. A robotporszívó elakadásmentesítő funkcióval van ellátva, ami azt jelenti, ha a tisztítókefék ellenállásba ütköznek, azonnal elkezdenek az ellenkező irányba forogni, mindaddig amíg a robot kiszabadul a kábelek fogságából és folytathatja a munkáját.

Leesés érzékelők

Érzékeny szenzorok sokasága a robot alján segít abban, hogy felismerje a veszélyt és ne essen le a lépcsőről vagy egyéb helyekről. A robot ilyenkor megáll, megfordul és folytatja a takarítást.

Technikai jellemezők

 • 1800 mAh Li-ion akkumulátor
 • Robot méret: 340 mm x 92,5 mm
 • Robot súly: 4 kg
 • CLEAN BASE™ automatikus szennyeződésgyűjtőállomás mérete: 310 mm x 385 mm x 482 mm
 • Csomag méret: 420 mm x 499 mm x 400 mm
 • Csomag súlya: 12 kg

Csomagolás tartalma

 • 1x Roomba i7 porszívó
 • 1x CLEAN BASE™ automatikus szennyeződésgyűjtőállomás1x Oldalkefe
 • 1x Kettős üzemmódú virtuális fal
 • 2x Porgyűjtő zsák
 • 1x AeroForce® szűrő
 • 1x Litium-ion akkumulátor “e” és “i” sorozathoz

Videó