Felmosó-feltörlő robotok

Mind a(z) 2 találat megjelenítése

Körülbelül a 15. századra nyúlik vissza, amikor az emberek felfedeztek a felmosó és seprű adta takarítási lehetős egeket.

Napjainkban mar egyretöbben döntenek a takarításban az iRobot Braava jet 240 és Braava 390 Turbo padlótörlő robotok mellett. A robottechnologiában szakértő iRobot cég egyre nagyobb teret, hódit takarítórobotjaival a háztartásokban.

A robotok biztosítja a tökéletesen tiszta padlót, mindezt látványosan és egyszerűen.

Több, mint 3 év fejlesztői munka és több millió dollár befektetés eredményeként születtek meg az új, teljesen újratervezett felmosó robotok.

Búcsút mondhat a kézi felmosásnak, mert megérkezett a felmosó és feltörlő robotjaink a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítják.

okos – egyszerű – tiszta

Az iAdapt 2.0 navigációs rendszer hatékonyan elér a nehezen takarítható felületekre is. Braava jet könnyen meghatározza helyét a szobában, kifejezetten figyelve azon helyekre, melyeken még nem takarított. A takarítás befejeztével visszatér arra a helyre, ahol azt elkezdte. 

A Braava jet kompakt kialakításának és zökkenőmentes iAdapt 2.0 navigációjának köszönhetően alaposan tisztít minden kemény padlófelületet, még a nehezen elérhető helyeken is. 

Braava jet automatikusan kiválasztja a tisztítófejnek megfelelő takarítási módot, csak nyomja meg a CLEAN gombot.

A precíziós szórófejnek és a rezgő törlőfejnek köszönhetően a Braava jet hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket. 

Braava

felmosó – feltörlő robotok

tökéletes tisztaság   könnyű kezelhetőség   halk takarítás   gyors töltés