PRO2000 professzionális ruhagőzölő

149.990Ft

A SteamOne PRO2000 egy professzionális ruhagőzölő rendszer.

A professzionális SteamOne termékcsalád különlegesen ellenálló sárgaréz termoblokkot használ. A 2000 W teljesítményű PRO2000 a szövetet gyorsan szabadítja meg a gyűrődésektől, ugyanakkor helytakarékos, vasalódeszka nélkül gőzölhetjük ruháinkat közvetlenül a fogason.

A finom szöveteket néhány mozdulattal tökéletesen simává varázsolja, de kiváló megoldás a ráncok eltávolítására mindenféle szövetből.

Mindössze 1 perc alatt készen áll a használatra, a nagy, 2,5 literes víztartállyal.

A SteamOne PRO2000 felbecsülhetetlen eszköz a divatüzletekben, szállodákban, éttermekben, színházakban, ruhatisztítókban és esküvői szalonokban.

Engedélyezett utánrendelésre

ÚJJÁÉLESZT ÉS FELFRISSÍT MINDEN ANYAGOT

Gyorsan szüksége van egy régi ruhájára? Nincs semmi egyszerűbb, mint a SteamOne segítségével újraéleszteni. Tökéletesen felfrissít és újjáéleszt minden szövetet és anyagot, legyen az például muszlin, selyem, csipke, len, gyapjú, pamut

Még több infó

GYENGÉD ÉS GYORS VASALÁS

A legkímélőbb és leggyorsabb vasalási módszer. A forró gőz áthatol a szöveten, amelyet gyorsan kiegyenesít és megtisztít, anélkül hogy megrongálná, mint egy klasszikus vasaló. Gyorsan készen áll és a ruhákat közvetlenül a fogason vasalódeszka használata nélkül vasalhatja. Ezenkívül a 98 ° C-os gőzhőmérséklet eltávolítja a szagokat és fertőtleníti az anyagokat

Technikai jellemezők

SOKOLDALÚ OTTHONI FELHASZNÁLÁS

A SteamOne sokoldalú az otthoni használatra. Újraéleszti és simává varázsolja a függönyöket, abroszokat, eltávolítja a cigaretta szagát és elpusztítja a baktériumokat. Gőzzel fertőtlenítheti és kiegyenesítheti a kanapék, plüss játékok, szőnyegek szöveteit és egyéb textileket.