EUHG100B álló gőzölő

69.990Ft

A SteamOne EUHG100B ruhagőzölő egyedi, stílusos kialakításával és lágy tapintású borításával sokkal gyengédebb a ruhákhoz, anyagokhoz, mint a hagyományos vasaló.

A 1800 W teljesítményű Stilys szövetet gyorsan szabadítja meg a gyűrődésektől, ugyanakkor helytakarékos, vasalódeszka nélkül gőzölhetjük ruháinkat közvetlenül a fogason.

A finom szöveteket néhány mozdulattal tökéletesen simává varázsolja, de kiváló megoldás a ráncok eltávolítására mindenféle szövetből.
Mindössze 1 perc alatt készen áll a használatra, a nagy, 1,8 literes víztartály akár 45 perc folyamatos gőzölést biztosít.

A forró, de kíméletes gőztechnológia eltávolítja a szagokat és fertőtleníti a textilt.

Engedélyezett utánrendelésre

Gyengéd és gyors vasalás
A HG100 a legkímélőbb és leggyorsabb vasalási módszert kínálja. A forró gőz áthatol a szöveten, amelyet gyorsan kiegyenesít és megtisztít, anélkül hogy megrongálná, mint egy klasszikus vasaló. Gyorsan készen áll és a ruhákat közvetlenül a fogason vasalódeszka használata nélkül vasalhatja. Ezenkívül a 98 ° C-os gőzhőmérséklet eltávolítja a szagokat és fertőtleníti az anyagokat.

Gyűrődésmentesség minden ruhának
A SteamOne kiváló megoldás mindenféle ruha vasalására. Néhány mozdulattal tökéletesen vasalható nadrág, ing, dzseki, öltöny, póló, blúz, ruha, kabát és még sok más. Gyorsan eltünteti a gyűrődéseket még a legfinomabb és legkényesebb helyeken is, például inggallérokon és blúzokon.

Sokoldalú otthoni felhasználás
A SteamOne sokoldalú az otthoni használatra. Újraéleszti és simává varázsolja a függönyöket, abroszokat, eltávolítja a cigaretta szagát és elpusztítja a baktériumokat. Gőzzel fertőtlenítheti és kiegyenesítheti a kanapék, plüss játékok, szőnyegek szöveteit és egyéb textileket.

Még több infó

STEAMONE TECHNOLÓGIA

  • Alumínium termoblokk felmelegíti a vizet 150 ° C-ig 1 perc alatt
  • Szivattyúmentes rendszer
  • Folyamatos gőzteljesítmény 40 g / perc
  • A rozsdamentes acél talp állandó hőmérsékletet tart fenn
  • A nagy pontosságú termosztát korlátozza a hőmérséklet ingadozásait

 

Technikai jellemzők

Modell: SteamOne EUHG100B
Szín: fekete
Méretek:305x365x48 mm
Súly: 9.6 kg
Tápkábel: 2,5 m
Teljesítmény:1800 W
Gőzteljesítmény: 40 g / perc
Gőzölőfej felülete: rozsdamentes acél
Melegítési sebesség: 1 perc alatt
Gőz hőmérséklet. 98 ° C
A víztartály kapacitása: 1,8 liter
Ajánlott alkalmazás: otthoni használatra

 

Video