Roomba Combo j7 (c715840)

399.990Ft

A legfejlettebb robot az elmúlt 20 év kutatásainak, fejlesztéseinek eredményeként – a fejlődés töretlen. Roomba Combo j7 az egyetlen igazán önállóan működő 2in1 robotporszívó kiterjesztett felmosási opcióval. Az új iRobot OS vezérlésnek köszönhetően tökéletesen megkülönbözteti a kemény padlót a szőnyegektől és így tudja hogy hol porszívózzon és hol moshat fel – jóval okosabb mint Ön gondolná.

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: c715840 Kategória:

Alaposabb mint gondolná
Az iRobot OS™ operációs rendszer egy tökéletes és teljes vezérlést biztosít a takarítás felett, ahol Ön határozza meg, hogy hol, mikor, és hogyan takarítson a robot. Összekapcsolja a robot használatának élményét a személyre szabható takarítással. Ez az új operációs rendszer túlmutat a korábbi, hagyomás vezérlést biztosító alkalmazáson. Az iRobot OS™ személyre szabott parancsokat és intelligens vezérlést biztosít. Az Ön egyedi életritmusának, elképzeléseinek maximális figyelmet ad a vezérlés.

Az egyetlen igazán önműködő 2in1 robot
Roomba Combo j7 egyedülálló kiterjesztett felmosófejjel és mikroszálas törlőronggyal, valamint nedvesség szabályzó rendszerrel. Automatikusan érzékeli a szőnyeget és felemeli a felmosófejet a szőnyeg fölé, vagy teljesen behúzza azt. Ön minden nap tökéletesen tiszta lakásba ér haza.

vSLAM® navigációs rendszer tárgyfelismeréssel
A mesterműnek számító PrecisionVision navigációs rendszernek köszönhetően a Roomba® azonosítja a padlón a takarítás útjába kerülő tárgyakat, úgy mint cipők, kábelek, zoknik, kisállatok otthagyott ""piszkai"" és tudja, hogy hogy kerülje ki azokat. Minden egyes frissítéssel folyamatosan tanulja az újabb tárgyakat. A Roomba® Combo j7 tökéletesen körbelát maga körül.

10 különböző térkép tárolása
10 különböző térkép tárolására képes. Tapasztalat útján javasolni fog takarítási zónákat, így Ön azokra a helyekre direkt beküldheti a robotot. Beállíthat határtalan számú Tiltott zónát, ahova a robot soha nem fog bemenni takarítani.

Bármilyen nagy felület
Roomba Combo j7 feltöltés után visszatér a takarítási ciklushoz oda ahol azt korábban abbahagyta. Ha a portartálya megtelt, visszatér az automat szennyeződésgyűjtőhöz, hogy kiürítse azt. Teljesen bonyodalom mentes takarítást biztosít Önnek bármikor. 10 különbözú térkép tárolására alkalmas és mindig tudja, hogy éppen hol jár. Igy Önnél minden felület tökéltesen feltérképezett lesz, még akár a hétvégi házában is.

Egyszerűen felemeli a szőnyeg fölé
A Roomba Combo j7 az első igazán önműködően takarító 2in1 robotporszívó, kiterjesztett és visszahúzható karoknak köszönhetően könnyedén felemeli a felmosófejet a szőnyeg fölé, így az nem lesz nedves. Felismeri amint a kemény padlóról a szőnyeghez közelít és jelzi is azt a térképen. Automatikusan tudja, hogy hol kell porszívóznia, felmosnia, így Önnek emiatt egyáltalán nem kell aggódnia.

Alaposabb mint gondolná
Roomba megtanulja az Ön otthonát, térképet készít a különböző helyiségekről, így Ön ott takarít, ahol éppen igénye van rá. 10 különböző térkép tárolására alkalmas, így Ön nem csak egyes szobákat, de elhatárolt helyeket is takaríthat. A robot önállóan javasol Önnek kiemelt zónákat, ahol gyakrabban kell takarítani a sűrűbb használat miatt, mint pl a konyhapult előtt vagy az étkezőasztal körül. Kijelölhet az applikációban úgynevezett tilos zónákat is, ahol nem szeretné, hogy a robot egyáltalán porszívózzon vagy felmosson. Itt kikapcsolja a szívómotort így annak a hangja nem fogja Önt zavarni és még energiát is megspórol a további takarításhoz.

Takarítási ütemtervet javasol az Ön életvitelének, szokásainak függvényében, és hangutasításra is takarít. Teljesen személyreszabott és szezonális javaslatokat tesz és figyelmeztet az allergiaszezonra vagy a kisállatok vedlési időszakára is. Így Ön mindig egy lépéssel a kosz előtt jár. Nem zavarja Önt a takarítással, hiszen a vezérlésben beállíthatja, hogy a robot akkor takarítson, amikor Ön nincs otthon, így tudja, amikor Ön elhagyja a lakást és akkor fogja kezdeni a takarítást.

Elkerüli az akadályokat
A Roomba® Combo j7 robotporszívó elkerüli az útjában lévő akadályokat a kábelektől a kisállatok "piszkán" át. Amikor először érzékeli őket, akkor próbálja beazonosítani és megtalálni, hogy hogyan kezelje őket most és a jövőben, így a tulajdonosnak fotót küld a tárgyról. A tulajdonos dönti el, hogy a jövőben ezeket a robot elkerülje vagy folytassa a takarítást.

Tökéletes takarítás a szabadalmaztatott funkcióknak köszönhetően
iRobot Roomba robotporszívó érzékelők sokaságával detektálja a szennyezett területeket. A robot azon helyeken, melyek koszosabbak még alaposabban takarít.

Forradalmian új takarítás folytatódik
Új és még hatékonyabb 4 lépcsős takarítórendszer, oldalkefével, egymással szemben forgó két takarítókefével, 10x hatékonyságú szívómotorral és az áttörést hozó teljesen behúzható felmosófejjel.

Két egymással szembenforgó takarítókefe
A speciális oldalkefének köszönhetően a Roomba hatékonyan takarít a szegélyek mentén, bútorok lába körül, sarkokban és egyéb nehezen elérhető helyeken. A szabadalmaztaott két, egymással sztembenforgó gumi takarítókefe, egyedi kidolgozással összeszedi a koszt minden típusú padlóról és szőnyegről is. Ezután a 10x szívóerővel rendelkező (600-as szériához képest) szívómotor az összegyűjtött koszt a portartályba továbbítja. A portartályban egy továbbfejlesztett AeroForce szűrő hatékonyan megszűri a bekerülő port és allergéneket.

Nem kell a takarítással törődnie hónapokig
Amint a Roomba j7+ Clean Base automatikus szennyeződésgyűjtő állomáshoz ér automatikusan kiüríti a robot portartályát. Az eltávolítható AllergenLock porzsák 30 alkalomnyi por tárolására képes. Az elegáns kivitelezésű töltőállomás szép része lehet a lakásnak.
*Clean Base® része a csomagnak

Még több infó

  • .VSLAM PrecisionVision navigációs rendszer
  • ODOA (Tárgyfelismerő és elkerülő) funkcó
  • AeroForce prémium 4 lépcsős takarítási rendszer
  • Fejlett iRobot OS™Intelligens vezérléssel és takarítás tervezéssel “
  • Intelligens takarítás tervezés
  • Keep Out zónák – kihagyandó helyek
  • Széles látószögű front kamera LED világítással
  • Vizuális dokkolás
  • Határtalan tisztítandó felület

 

Prémium funkciók
PrecisionVision Navigáció
Személyre szabható takarítás
Hangasszisztenssel történő vezérlés
iRobot OS beállítások
iRobot OS applikációról vezérelhető takarítás
AllergenLock porzsák
Edge-Sweeping oldalkefe
Emlékeztet a kisállatok vedlési szezonjára
Javaslatok az allergiaszezon idejére
Takarítási Időzítés javaslatok
Halk takarítás
Megbecsült takarítási idő
Takarít, amíg Ön nincs otthon
Felismeri az útjába kerülő akadályokat

Alapfunkciók
Háromfokozatú prémium takarítórendszer
Dokkoló és töltőállomás
Határtalan tisztítandó felület
Minden típusú kemény felület tisztítása
Optikai és ultrahangos Dirt Detect szennyeződésfelismerő rendszer
Öblíthető nagykapacitású portartály
Töltés takarítás közben
Li-ion akkumulátor
Antitangle, bogózódásmentesítő rendszer
Portartály telítettség kijelző

 

Technikai jellemzők

4460 mAh Li-ion akkumulátor
Víztartály: 210 ml
Méretek: 339 x 338 x 87 mm
Robot súlya: 3.4 kg

Csomagolás tartalma

1x Roomba Combo j7
1x Dokkoló és töltőállomás
1x 4460 mAh Li-Ion akkumulátor (a robot belsejében)
1x extra oldalkefe
1x extra szűrő
3x porgyűjtő zsák
2x mikroszálas törlőrongy