Akció!

ROOMBA j7 (j715840)

209.990Ft

A Roomba j7 robotporszívó a forradalmian új Precision Vision navigációs rendszernek és a frontkamerának köszönhetően felismeri és kikerüli az útjában lévő akadályokat, például a kábeleket és a kisállatok “piszkát”. Kifejezetten kutya és cica gazdiknak ajánlott robotporszívó.

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: j715840 Kategória:

Egyedi, elegáns megjelenés, tökéletes takarítás
A robotporszívót úgy terveztük, hogy könnyedén elférjen az Ön által nehezen elérhető helyeken is. 9,2 cm magasságával befér a bútorok alá, kitakarít a lábak körül. Érzékelők sokasága segíti a robotot a tájékozódásban, amelynek köszönhetően nem esik le a lépcsőkről sem.

Zsenialitás a takarítás mögött - iRobot Genius
Élvezze a tisztább otthon kényelmét az iRobot OS által vezérelt Roomba® j7 robotporszívó színfalak mögötti takarítási funkciója révén. E funkcióval a robotporszívó alkalmazkodik az Ön folyamatosan változó programjához, és akkor takarít, amikor Ön nincs otthon.

Tökéletes takarítás minden padlófelületen, szőnyegen is
Ragyogóan tisztán tarthatja otthonát a háromfokozatú tisztítórendszerrel, amely kettős többfelszínű gumikefékkel gyűjti össze az állatszőrt, Edge-Sweeping oldalkefével tisztítja meg a szegélyeket és a sarkokat, és 10-szeres szívóerővel* gyűjti össze a makacs szennyeződéseket és piszkot.

Maximális adatbiztonság
Az iRobot ügyfelei több mint 30 éve fogadják otthonukban robotjainkat, hogy biztonságos és hatékony takarítási szolgáltatást nyújtsanak. Az Ön személyes terének tiszteletben tartása a fizikaitól a virtuálisig terjed, mivel csakis a legmagasabb szintű adattitkosítást alkalmazzuk, ahogy azt ígértük, hogy biztonságban tartjuk adatait – az adatok felhasználásával jobb élményt nyújtunk, és segítünk az Ön saját robotjának a legjobb teljesítmény elérésében. **Az Ön adatbiztonsága iránti elkötelezettségünknek köszönhetően, az iRobot a megbízható TUV tanúsítványt kapta.**

Precision Vision a legfejlettebb navigációs rendszer, tárgyfelismeréssel
Precision Vision Navigációs rendszernek köszönhetően ez a robot felismeri és elkerüli az útjában lévő "váratlan akadályokat". Kisállattartók kedvence lesz ez a háztartási robot.

Szisztematikus takarítás, szegélyek, sarkok portalanítása
A Roomba® j7 robotporszívó elkerüli az olyan veszélyeket, mint a kisállatok piszka vagy a töltőkábelek, amint észreveszi őket PrecisionVision navigációs rendszerével. Az iRobot Genius szolgáltatásnak köszönhetően pedig azt is megtanulja, hogyan kezelje az ilyen akadályokat a jövőben – ehhez fotót küld az észlelt dolgokról, Ön pedig megadhatja, hogy a robot elkerülje vagy feltakarítson körülötte.

Speciális felfüggesztésű oldalkefe
Az oldalkefe biztosítja a Roomba robotporszívónak, hogy hatékonyan takarítson a falak, szegélyek mentén valamint egyéb nehezen elérhető helyeken.

A két kefe egymással szemben forog
A szabadalmaztatott két egymással szemben forgó gumikefék különleges bánásmóddal távolítják el a koszt, port a padlófelületről, szőnyegről egyaránt.

Nagyhatékonyságú szívómotor
A nagy teljesítményű szívómotor erejének és a kefék általi mozgatásánakhatására a finom por, szennyeződés a kefékből a portartályba kerül. Az AeroVac szűrő gondoskodik a légszűrésről.

 

 

Imprint Link Okos Kapcsolódási funkció a robotok között

Az Imprint Link funkciónak köszönhetően a Roomba j7 és a Braava jet m6 felmosó robot tökéletesen működik együtt úgy, hogy Önnek csak az applikációban kell a beállításokat elvégezni. A többit bízza a robotokra.

Még több infó

A fejlett Roomba j7 robotporszívó kifejezetten kiskedvencek mellé ajánlott, hiszen a frontkamera minden akadály felismer és kikerül takarítás közben.

 • Precision Vision fejlett navigációs rendszer, frontkamerával
 • Háromfokozatú takarítórendszer, két egymással szembenforgó gumikefe, oldalkefe
 • iRobot OS applikációs vezérlés
 • Imprint Link technológia együttműködés a Braava jet m6 felmosórobottal
 • Takarítás közben töltés, charge / resume személyreszabható takarítás
 • Dirt Detect szennyeződésfelismerő technológia

Technikai jellemzők

 • 2210 mAh Li-ion akkumulátor
 • Méretek: 339 x 87 mm
 • Robot súlya: 3.4 kg

Csomagolás tartalma

 • 1 db iRobot j7 porszívó robot
 • 1 db automatikus szennyeződésgyűjtős dokkolóállomás
 • 2 db porzsák
 • 1 db AeroForce szűrő
 • 1 db oldalkefe
 • 1 db magyar használati útmutató
 • l